Pooh Birthday cake

Birthday cake dengan gambar winnie the pooh di atasnya. Bikin cake model ini agak susah , disebabkan kena penuhkan little stars kat atas cake tu. lenguh jugak lah tangan beta…he..he..
Yang ni pooh berbaju pink (susah nak dapat kaler merah) 🙂 😦
chocolate moist cake , blue berry filling , dihias dengan butter cream dan chocolate ganache.
Advertisements

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on March 24, 2008, in Birthday cake. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Pooh birthday Cakenya cantik ninie..untukd apet merah ngejreng coba bikin buttercreamnya 2-3 haru sebelum.. lumayan untuk mengeluarkan warna supaya lebih gojreng. Tapi thumbs up buat kamu dear, itu notol seluas itu sabar juga jeh 🙂

  2. thanks wid…iya..serasa notol barbie..he..he…kapan nih pingin notol barbie juga..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: