Monthly Archives: April 2008

Fancy cookies


Cantik tak cookies ni…..comel-comel pulak tu….
Yang kaler-kaler biru, kuning, hijau, pink tu royal icing, rasanya manis. Sure budak-budak suka ngan cookies ni.
Kalau nak masukkan dalam goodie bag birthday party kanak-kanak memang best pun .
Untuk gift kenduri kahwin pun oke jugak….cool lah…

Advertisements

Happy 1 st Birthday Naqib

Birthday cake ini untuk naqib anak Azlean (angah) member mesra net. Request Chocolate moist cake, filling chocolate ganache. pas tu sapu dengan butter cream. Cantik kan, cake dengan edible image ini?, angah nak gambar naqib(anak angah ) dan gambar cartoon.

Bagian atas kek tu nampak gambar naqib, cartoon, baby and mom. di ceriakan lagi dengan badut yg tengah duduk menghadap rerumputan. bagian tepi2 cake pun ada gambar naqib dan cartoon. Ada juga bendera dan baloon warna warni. Tulisan untuk nama tu menggunakan fondant.

Semuga naqib dan angah suka ya…Happy birthday……