My 1st Barbie Cake

Jangan gelakkan gambar barbie saye ni ye…
Gambar tu tak berapa clear, maklumlah gambar tu saya snap lagi dg camera HP. Saya confident je, nak posting gambar ni, sebabnye this is ‘my 1st Barbie cake’. So, ade jugaklah historical story di sebaliknya.

Ni Barbie cake khas untuk anak buah , sempena hari jadi dia. Saya buatkan Barbie cake dengan cupcakes. Cake tu brownies kukus dengan butter cake kukus.
Alhamdulillah, anak buah seronok, happy sangat-sangat, sebabnya belum ada lagi kawan2 die yang celebrate hari jadi guna Barbie cake ni. Kira dia the first lah….

Apapun, puas hati bila tengok anak buah seronok,happy. letih,lenguh tu rasa dah hilang. Happy Birthday Berlian…….

Advertisements

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on May 2, 2008, in Barbie Cake. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Assalamua’alaikum wr.wbMbak Niniek, cantik sekali cake barbienya, sampaikan salam aq untuk yang berualang tahun ya, semoga kelak menjadi anak yg sholeh/sholelah dan pintar seperti mamanya. amin

  2. Terimakasih mbak def…InsyaAllah saya sampaikan, amin semoga doa mbak def di makbulkan ALlah swt.

Leave a Reply to happyninie Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: