Monthly Archives: August 2008

jangan bosan…FC lagi..


Fancy cookies di order oleh Anith daripada Sentul, anith ini pun seorang baker juga…so harap berpuas hati ya. Terimakasih.

Maaf gambar not so clear…snap dg HP macam ni lah result dia…(ciee..dah dia yg tak pandai nak amik gambar…macam-macam execuse lah mak cik ni..he..he..)

Advertisements

The Wedding

Thanks to kak Ninie yg telah berbaik hati kongsi gambar2 ni .
Yang ni Wedding cake versi ‘standing’ posing dg background yg cantik, kek pun nampak cantik..hi..hi…

Nampak pengantian tengah ready nak potong cake….Arba’ee dan Marwan. Arba’ee nampak cantik dg gown tu, senyum tak lekang dari bibirnya…Nampak happy sangat. semoga berkekalan. Insya Allah….

Purple Wedding Cake



3 tier purple wedding cake diorder oleh kak Ninie untuk Pernikahan adik dia.
Base cake Choc moist cake. Filling chocholate,Blueberry dan strawberry.
Gambar kat atas slightly diffferent from the original cake. I don’t know why. Maybe there was something wrong with the camera setting.

Terimakasih banyak-banyak kak Ninie 🙂 🙂