Monthly Archives: March 2009

Happy Birthday


I made this Cake for Hidayah on her 17(sweet seventeen) birthday.
Cake ni adalah Japanese cheese cake,topping dia menggunakan krim putar (whip cream) and Fresh fruits….
Coklat keping tuuu (I made by my self)first trial..hua..hua…

* I hate the messy background of the first pic. it’s soo annoying 😦

Wedding Gift



Cookies as a wedding gift? why not? It’s beautiful and comel lah….he..he..
You can choose your own shape of cookies. I’ll do it for you. just tell me. Hope I can make your dream cookies come true.
I use Royal Icing and fondant as the decoration. If u see a picture on it. it calls edible image. which means it is edible.Boleh di makan,selamat. Made of sugar paper.

Cookies on a stick


How do you like cookies on a stick? Suka tak tengok cookies yang macam ni?.You can put your favourite cartoon character (made of edible image) on it. Or maybe your own pictures? why not?

Do you see the one ‘Love shaped cookie’? Yes, it made of fondant. So instead of royal icing you can have fondant applied on your cookies 🙂

Tukar Lay Out

Assalamu’alaikum….

Good morning selamat pagi, Warna kuning menarik hati…he..he…
Boring ,bosan dengan lay out yang lama. Finally setelah hunting ke sana-sini, mencari-cari. Saya pilih Lay out ‘Telur’ ini. Warnanya kuning,fresh, ceria.
Terimakasih kepada yang empunya layout JRY

Sekarang ni, tengah update2 link2 (widget) yg ‘hilang’. Jadi kepada kawan-kawan yg Link nya tidak ada lagi.Harap maaf dan bersabar, Insya ALlah saya akan up date kan. Nak kena type satu-satu.

Ok..Happy monday ya…..silalah lawati blog ‘baru’ saya ini 🙂

wassalamu’alaikum

Happy Birthday Fahim

Birthday Cake angka 1 untuk Fahim.Fahim adalah adik daripada JUNI.
Mama Juni pulak Fied,adalah customer setia Happyninie Cakes.

Auntie ucapkan Happy Birthday untuk Fahim,semoga makin kacak 🙂 and menjadi anak yang soleh, sayang kat mama&papa.
Thank you so much Fied, for the order. Wish the birthday boy & your family berpuas hati dengan cake ni.

Cup cake Basket


Cup cakes in the basket. I think the basket’s price is more expensive than the cupcakes…hi..hi..
Anyway…I still have some cupcakes left,then dare to make this ‘cupcakes arrangement’. QUite tricky as the cup cakes seem to fall down. it’s shaky 🙂
But finally I did this.

enjoy the ‘not so clear pic’ thanks

Birthday cake for Nayli



<a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}"

Cake angka 1 special order daripada EIN untuk anak dia NAYLI. Selamat Hari jadi, Semuga menjadi anak yang sholihah. amin. Terimakasih daun keladi 🙂

Dapat email dari Ein (dah dapat keizinan untuk publish kat blog)

Nani…

time kasih bebanyak cake tu…

Suka sgt n sangat berpuas ati…

Design dia sangat cantek n sedap la…

Semua org puji n tanya beli kat mana…

Nanti next time kalo nak order cake nak order ngan Nani lg la…

Tq so much



From:

Einne n family

Thanks atas komen ikhlas daripada Ein & Family.