Monthly Archives: April 2009

Cake untuk TSYA


Talipon..talipon berbunyi..ada haiwan dalam bahaya…ada haiwan dalam bahaya…disana.he..he..ingat tak sapa nyanyi lagu tu…wonderpets datang membantu…
Tsya suka sangat dg watak wonder pets nie…..

Happy Birthday to TSYA…and thanks to Aza from BUkit Jalil.Masa amik kek tu,Tsya tengah lena tido.Letih agaknya 🙂

Happy Birthday little girl, and thanks again to Aza and family 🙂

Nastar Cookies

Nastar cookies or wellknown as tart nenas.

Fancy cookies for Zai’s sister

Fancy cookies untuk adik zai. Thanks again Zai 🙂

NAQIB birthday Cake


birthday boy..

Hmmm…Cake angka satu lagi….
Cake ni untuk hari jadi NAQIB, on April 5, di order oleh Rozaini dari cheras. sampai 2 kali zai sms hanya untuk hantar ‘compliments & very good comments’ about the cake both the decoration and the taste of the cake it self.
ALhamdulillah zai & her family were very happy and satisfied with the cake. Nak tau apa komen ikhlas daripada zai & family???..tunggu ye….

Bukan apa,just nak kena tunggu zai ‘approve’ to publish her sms or email compliments. Tak nak main posting jer 🙂

Thanks a lot zai….semoga Naqib menjadi anak yang soleh, dan menjadi kebanggaan parents die 🙂

Ok, ni die sms from zai,sms ni ori tak de tokok tambah :

* Akak,tq sgt2!cantik gile kek tu.akak dah snap gmbr kek tu?kalau x,nti zai send kt email akak..pastu publish kt blog akak.. 🙂

* Kak, all the family member ckp cntk sgt kek tu..sdp btl..zai dpt rasa septg je…

yang ni pulak emel dari pada zai :

salam akak,
firstly,thanks for the beautiful cake….memang cantik sesangat n sedap giler…husband zai yang choosy pun suka n kata next time boleh tempah lagi very affordable katanya….tapi, kiteorang sayang giler nak potong esp…kat gambar,,…so kakak zai angkat gambar tu…kiteorang simpan dalam peti ais…suami zai pun x gamak nak makan ‘anak’ dia…he he he…
thanks again from the bottom of my heart…