NAQIB birthday Cake


birthday boy..

Hmmm…Cake angka satu lagi….
Cake ni untuk hari jadi NAQIB, on April 5, di order oleh Rozaini dari cheras. sampai 2 kali zai sms hanya untuk hantar ‘compliments & very good comments’ about the cake both the decoration and the taste of the cake it self.
ALhamdulillah zai & her family were very happy and satisfied with the cake. Nak tau apa komen ikhlas daripada zai & family???..tunggu ye….

Bukan apa,just nak kena tunggu zai ‘approve’ to publish her sms or email compliments. Tak nak main posting jer 🙂

Thanks a lot zai….semoga Naqib menjadi anak yang soleh, dan menjadi kebanggaan parents die 🙂

Ok, ni die sms from zai,sms ni ori tak de tokok tambah :

* Akak,tq sgt2!cantik gile kek tu.akak dah snap gmbr kek tu?kalau x,nti zai send kt email akak..pastu publish kt blog akak.. 🙂

* Kak, all the family member ckp cntk sgt kek tu..sdp btl..zai dpt rasa septg je…

yang ni pulak emel dari pada zai :

salam akak,
firstly,thanks for the beautiful cake….memang cantik sesangat n sedap giler…husband zai yang choosy pun suka n kata next time boleh tempah lagi very affordable katanya….tapi, kiteorang sayang giler nak potong esp…kat gambar,,…so kakak zai angkat gambar tu…kiteorang simpan dalam peti ais…suami zai pun x gamak nak makan ‘anak’ dia…he he he…
thanks again from the bottom of my heart…

Advertisements

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on April 6, 2009, in kid's birthday cake, number cakes, testimony. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: