Monthly Archives: May 2009

Fan with Roses Cup cake (just For fun)

Advertisements

Elmo’s world……..

Spiderman Cake


Spiderman Cake memang sesuai untuk Tahir. Garang…garang tak pe yang penting jangan nakal-nakal ye..semoga menjadi anak sholeh.amin

Happy Birthday Rayyan



Birthday cake untuk Rayyan Rizwan, di order oleh Ana dari Cheras. Ana is zai’s sister.Dia orang married at the same time,so anak dia pun sama2 meraikan hari jadi yang ke 1 tahun ni..Congrats lah to both of you…

Ana also ordered 3 boxes of fancy cookies with initial ‘R’ & ‘1’ on each cookie.

here’s an sms from Ana, I received this morning :
“salam kak.Terimakasih byk2.kek tu sedap sgt.Cookies pn comel.Semua org tanya tempat kat mana.Mmg sedap.Kami happy sesgt! “

Thank you so much Ana, Happy birthday to Rayyan.

Cake & Cup cake Hantaran

Kek hantaran basket weave dan cup cake untuk Faz dari Klang.Cake ini sebenarnya ada handle dekat atas tu, macam cake basket weave with handle tu…handle daripada gumpaste flowers.
Thanks for order Faz 🙂

Selamat Hari Jadi Juni Camilia



Birthday cake warna merah ini untuk Juni, masa juni 2 tahun dulu,ada order cake angka 2 juga. Sekarang dah pun 3 tahun. Hmm..cepatnya masa berlalu..tup..tup dah 3 tahun. Juni pun makin cantik,pandai bergaya pulak tu. Alhamdulillah dapat juga jumpa dengan fied& family,masa amik kek tu 🙂

SElain daripada kek, fied order cookies stick,dengan gambar2 cartoon character favorite Juni. Ada ultraman (yg ni tak pernah miss ye juni..),barbie, barney,princess etc.

Diharap fied berpuas hati dg cake tu..Happy Birhtday Juni …..wish you all the best. SEmuga menjadi anak yang sholihah amin…..