Baby Theme Cup cake

babyset

babyblanket

Cup cake ni order hari Jumaat 31 Julai 2009 baru posting hari ini….

3 set baby theme cup cakes ataupun 75 pcs tema baby dan 25 pcs sponge bob. diorder oleh Fied. nak siapkan 100 biji cup cake ni, ‘terpaksa’ baking almost 2 kali ganda, disebabkan cake tu kecut dan lekang dari cup. betul2 mencabar, baking sehingga ke pagi. Tu lah lewat nak siapkan cup cake ni. Dah tu ,kerana rushing tak sempat amik gambar di tempat yg sesuai, terpaksalah snap masa dah masuk dalam box tu. tengoklah result dia tak cukup cantik, tak cukup light kot… 😦

Alhamdulillah akhirnya boleh juga habiskan ‘kerja’ ni,harap Fied puas hati 🙂
Saya ucapkan ribuan terimakasih kepada Fied & Family yg telah berkenan menempah kek dari saya …semuga murah rezeki Fied..maaf lah kalau lewat siapkan kek ari itu ye 🙂

Advertisements

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on August 5, 2009, in cupcakes. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. how much is the baby theme cupcakes? how do i contact u?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: