Barbies cookies stick

nurcookiesstick

Nur khalisha peminat Barbie number 1 he..he..50 batang cookies stick dg gambar edible barbie-barbie nan cantik di order puan Suzana untuk bday Nur khalisha. macam mana Nur khalisha suke tak….Terimakasih kak Suzana 🙂

Advertisements

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on August 18, 2009, in cookies stick. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Hi Ninie!! Khalisha suka sangat cookie stick tu…dia siap pilih yg mana satu nak bagi kat kawan2 dia yg datang. Suzana:)

  2. @Puan Suzanaalhamdulillah, terimakasih kerana memberi kepercayaan pada saya untuk buat b day cake Khalisha tu :)alhamdulillah khalisha suka dg cookies stick tu, saya pun apalagi..happy lah :)Thank you so much 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: