Monthly Archives: October 2009

Dayana 2nd Bday

dayana 2 tahun

cake no 2

Cake angka 2, untuk Dayana Batrisya..cantiknya nama :). di tempah puan Tina, dari Petaling Jaya. Cake ni menggunakan Fresh cream. Edible image pun nak cartoon je. terimakasih daun keladi 🙂

Advertisements

Thomas cake for Tun Adam

tunadam01

Thomas Adam

Thomas cake Adam

MInggu lepas memang boleh di katakan ‘Thomas week’ although only 2 orders of thomas cake theme..he..he..

Cake ni untuk Tun Adam, di order Faz.dulu Faz pun pernah order cake hantaran. Terimakasih Faz….

Thomas cake for KARL

Thomas cake untuk KARL

Thomas Karl

Karl is 5

Cake Thomas ni di order puan Qistina..dari Taman Desa. special untuk hari Jadi KARL yg ke 5 tahun. Pada tanggal 21 october. Happy birthday Karl…thank you very much to Karl’s MOm….

Cake no 1 for NATASYA

natasya01

natasya02

Back to number cake again…:)
Cake ni di order Inaz..untuk anak buah Adriana Natasya. Masa hantar kek tu, jumpa juga dengan mama Natasya, tapi lupa plak, nak tanya nama..he..he..maaf ye..

Apapun terimakasih kerana sudi order…mama Natasya cakap kek ni cantik sangat..he..he..Ye.. ke..

Thank you very much for the complimentary…Happy B day Natasya….

Birthday cake ‘One for All’

Birthday cake for all

birthday cake for all...

Birthday Cake dg hiasan edible image bertuliskan ‘happy Birthday’ and nama-nama yg meraikan hari jadi. Hiasan bunga2 wild roses warna merah daripada fondant.
happy Birthday to you ..All….

Cake tanda ‘Terima Kasih’

thank you cake

2 buah cake sebagai tanda terimakasih, kat dalam tu chocolate moist cake, ada cherry kat atas tu..pas tu bubuh hirisan coklat..hmmm..yummmy…..
di deco ala-ala Black Forest gitu..he..he.. apa komen..sedaaaappp..laaaa…

Roses Cup cake

rose cupcake

rose cupcake ready to go

25 biji Cup cake dg hiasan bunga rose daripada gumpaste. Untuk ‘hadiah’ hari jadi 25 orang. so masing2 orang dapatlah bawa balik 1 cup cake tu 🙂 plus 1 tangkai bunga rose ori..he..he..

Formula car ??

formula01

formula02

Cake fondant Formula 1 yg tak siap lagi 😦
dah buat kenalah letak kat blog juga 🙂