Cake no 1 for NATASYA

natasya01

natasya02

Back to number cake again…:)
Cake ni di order Inaz..untuk anak buah Adriana Natasya. Masa hantar kek tu, jumpa juga dengan mama Natasya, tapi lupa plak, nak tanya nama..he..he..maaf ye..

Apapun terimakasih kerana sudi order…mama Natasya cakap kek ni cantik sangat..he..he..Ye.. ke..

Thank you very much for the complimentary…Happy B day Natasya….

Advertisements

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on October 20, 2009, in kid's birthday cake, number cakes. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. actually ni anak kawan baik hubby rabiatul..dier mintak no fon dan blog nak wat kek macam maisarah..biel sampai tgk eh, kek same ngan macam maisarah lah..hehe..ape pon mmg cantik kek nye dan sedap..

  2. Hi rabiatul…ooo..best friend hubby awak ye…he..he..thank you ya…sudi bagi tahu pasal blog ni.terimaksih banyak 🙂

  3. u ada jual huruf alphabet plastik ni tak?saya berminat nak dapatkan 1 set…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: