Monthly Archives: February 2010

Fondant figures’ cake for Myma

myma cake

Sapa-sapa yg follow blog ni pastilah perasan, saya pernah buat cake macam ni dulu 🙂
Cake ni cover bUtter cream, atas tu ade Thomas, Barney, Elmo, Pooh ,Mickey Mouse, Pocoyo,balon warna warni.

Ade kelainan ke :). Tak de..hanya ELmo dan Berney yg dulu dekat belakang ,sekarang pindah ke depan pulak he..he..
ups..ade lagi, thomas nampak gemook sangat 😦

Actually nak buat kek ini lain daripada yg dulu, tapi customer nak kek yg sama 🙂 so….tukar posisi je supaya nampak lain sikit 🙂

Special order daripada en.Taj untuk Myma.Terimakasih daun keladi 🙂
Semuga berpuas hati:)

Advertisements

Wedding cup cake with fondant figures

wedding cupcakes

wedding cupcake with figurin

bridegroom

Wedding cup cakes with fondant figures. Not too bad for the first attempt lol :).masuk bakul angkat sendiri la…
tak sedar masa snap,jari pengantin lelaki ‘retak ‘ aka ‘ patah’ he..he..

sampin dia pun tak kemas sangat. ni sebab pening nak cari model sampin yg macam mane yg paling senang di buat :). Maklum la kan….amateur 🙂

MickeyMInnie for Meen&Haikal

MIckeyminnie

mickey minnie

Mickey Minnie cake for Meen & Haikal. ordered by Puan Nurul. Harap berpuas hati ye.Happy birthday for Meen & Haikal 🙂
ni cake penutup bulan januari 🙂

Cupcake

cupcake

35 vanilla cup cake diorder puan Hana,
Terimakasih Puan Hana kerana sudi order:)
Ni sebenarnya tempahan bulan januari 🙂