Fondant figures’ cake for Myma

myma cake

Sapa-sapa yg follow blog ni pastilah perasan, saya pernah buat cake macam ni dulu 🙂
Cake ni cover bUtter cream, atas tu ade Thomas, Barney, Elmo, Pooh ,Mickey Mouse, Pocoyo,balon warna warni.

Ade kelainan ke :). Tak de..hanya ELmo dan Berney yg dulu dekat belakang ,sekarang pindah ke depan pulak he..he..
ups..ade lagi, thomas nampak gemook sangat 😦

Actually nak buat kek ini lain daripada yg dulu, tapi customer nak kek yg sama 🙂 so….tukar posisi je supaya nampak lain sikit 🙂

Special order daripada en.Taj untuk Myma.Terimakasih daun keladi 🙂
Semuga berpuas hati:)

Advertisements

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on February 21, 2010, in cartoon cake, figurin, novelty cakes. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Salam,Kalau kek camni bape harganye?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: