Monthly Archives: March 2010

zoo theme cake for Adam

Zoo theme cake for Adam.look at at those cute birds up there…. 🙂
happy birthday.thank you very much

MInnie ‘polkadot’ for Tsya

MInnie polkadot with edible image for tsya 2nd bday.
Thank you Aza 🙂

Number 1 cake fo Aira

Cake angka 1 untuk Aira ,di order Faezah :)Faezah nak light color,and idea cake ni daripada beliau from internet .thank you.

terimakasih 🙂

zoo cup cakes

jungle /zoo cupcake

jungle/zoo cupcake

zoo cup cakes for 1st bday :)….
look at them so cute…..if you can’t figure out what are they.let me tell you
eeyore , tiger :), cute pink bear, kitten, monkey, lion,elephant.

thank you…

3 tiered wedding cake

ribbonwed03

ribbonwed01

3 tiered fondant wedding cake, ordered by wawa.
decorated with blue fondant ribbon, and gumpaste flower on top

Thank you 🙂

Minnie Mouse Cake & Cupcakes

naylicake2

nayli01

cupcakeminnie

Stacking cake yg pertama kali saya buat :)Alhamdulillah selesai jugak 🙂

terimaksih benyak kepada einee kerana sudi order cake bertingkat ni. Ni order cake yg kedua,tahun lepas order kek angka 1 untuk nayli. sekarang ni Nayli dah 2 tahun 🙂 happy bday..semuga menjadi anak pandai,solihah:)

kek ni part yg paling susah adalah masa nak tampal big ribbon tu..hanya ALlah sahaja yg tahu, dan juga somene tu yg sabar sangat tolong saya ni :)..he..he..nasib baik dia tolong :). Tapi seronok kerana dapat menyiapkan kek ni, walaupun ada kekurangan sana-sini..minta maaf banyak2 lah ye.

mula-mula tu takut jugak nak delivery kek ni, tapi alhamdulillah sampai ke tangan einee dengan selamat.Thank you einee…

*idea cake ni daripada internet * thanks

Cup cake hantaran

ccthantaran

cup cake hantaran di order kak Ina. terimaksih daun keladi.maaf bila ada kekurangan ye 🙂