Minnie Mouse Cake & Cupcakes

naylicake2

nayli01

cupcakeminnie

Stacking cake yg pertama kali saya buat :)Alhamdulillah selesai jugak 🙂

terimaksih benyak kepada einee kerana sudi order cake bertingkat ni. Ni order cake yg kedua,tahun lepas order kek angka 1 untuk nayli. sekarang ni Nayli dah 2 tahun 🙂 happy bday..semuga menjadi anak pandai,solihah:)

kek ni part yg paling susah adalah masa nak tampal big ribbon tu..hanya ALlah sahaja yg tahu, dan juga somene tu yg sabar sangat tolong saya ni :)..he..he..nasib baik dia tolong :). Tapi seronok kerana dapat menyiapkan kek ni, walaupun ada kekurangan sana-sini..minta maaf banyak2 lah ye.

mula-mula tu takut jugak nak delivery kek ni, tapi alhamdulillah sampai ke tangan einee dengan selamat.Thank you einee…

*idea cake ni daripada internet * thanks

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on March 8, 2010, in cake bertingkat, cartoon cake. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. Mbak Nieniek..kuenya cantik banget dan rapiiii sekali. Itu pake buttercream ya. Wah mulus euyyy. Congrats ya 🙂

  2. @mbak Eviterimakasih,iya BC. wah keliatan bocelnya tuh :(@zurathank you 🙂

Leave a Reply to fazilzura Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: