Monthly Archives: April 2010

AMIR & MIckey :)

AMir01

amir02

Cake ni untuk besday Amir, di order Puan Asma, idea deco pun daripada puan Asma.beliau ambil dari internet rasanye :).

mIx and Match kan ,jadinya macam ni lah 🙂
ALhamdulillah Puan Asma berpuas hati dg kek ni.

dan terimakasih juga kepada tuan punya original deco 🙂

Advertisements

Cake angka 1 untuk ABQARI

abqari02

abqari01

CAke angka 1 di tempah Izzah, untuk bday Boy ABQARI, design nak macam kek ni. harap berpuas hati. terimaksih daun keladi 🙂

Cup cake hantaran 2

mawarcinta

mawarcinta

Ni lah yg cupcake buttercream tu, design tak kesah so, jadik macam ni, harap berpuas hati :).terimakasih

Cup cake hantaran 1

fondantcc02

fondantcc01

sebahagian dari 25 cup cake fondant.

ada lagi 25 cup cake dari BUttercream.

terimakasih

Number 5 for Putri

putri01

putri2

Birthday cake number 5 for Putri,ordered by Ina . Thank you Ina
harap berpuas hati 🙂