Monthly Archives: May 2010

Iman Sofiya is 4

iman sofiya

iman sofiya 4 year

Birthday Cake no 4, untuk Iman Sofiya. Ini adalah order ke dua dari Zai. dulu masa iman 2 tahun pun ade order dg Happyninie.
Selain cake zai ade juga order cookies dan kek lapis. Berbanyak terimakasih kepada Zai dan Family. Maaf tak dapat jumpa ari tu. terimakaish daun keladi 🙂

Advertisements

Mia is 3

mia kamlia

mia kamelia

Selamat hari jadi Mia Kamelia, ni order dari puan Nora. Minta deco kek macam Juni punya, tapi nak meriah ckit, letaklah rama-rama dan baloon. ALhamdulillah feedback very positive, Puan Nora and Family sangat berpuas hati. Terimakasih puan 🙂

Aleya & princess

aleya

aleya

happy 4 th bday Aleya 🙂 . Thank you very much Puan Aisyah for this order 🙂
harap Aleya suka dengan kek ni. Terimakasih.

Cupcake : Flower

flower cup cake

cup cake flower

Cup cake : Swirl

swirl cup cake

swirl cup cake

Juni & cake labu :)

juni 4 th

Juni 4 th

kek Juni yang ni untuk majlis hari jadi dekat sekolah 🙂
nak barbie & labu 🙂
Labu tu di perbuat daripada cake 🙂
happy birthday Juni….thank you very much to Fied and Family 🙂

Juni 4 th

cake angka 4

Cake angka 4

cake angka 4

Selamat Hari Jadi Juni….

Cake angka 4 untuk Juni Kamilia, alhamdulillah, terimakasih Fied, kerana masih lagi setia order kek dengan saya :). birthday kek JUni ke 2 tahun dan 3 tahun pun order kat sini ya Fied :)ALhamdulilah . Terimakasih daun keladi 🙂