Monthly Archives: June 2010

Anniversary cup cake

anniversary cc

ANniversary cupcake untuk Nora & Syed,
Happy anniversary ye, lupa nak cakap masa jumpa tu 🙂
Nora nak cup cakes yg romantic, macam ni je yg saya boleh buat 🙂 Roses in purple ,light pink .yang ni cake dia perisa kopi 🙂
SElain cupcakes untuk anniversary,nora ada juga menempah cupcake chelsea untuk suami 🙂
dengan image chelsea,perisa coklat.

alhamdulillah Nora dan semua yg hadir majlis tu berpuas hati dg cup cake ni(ni Nora yg cakap ye, bukan saya 🙂

Berbanyak terimakasih kepada Nora dan suami,kerana sudi order cup cakes ni. Terimaksih daun keladi 🙂 Happy Anniversay 🙂

Chelsea cup cake

chelsea theme

Cup cake logo chelsea , di order Nora untuk suami tercinta Aceed 🙂
Cup cake ni perisa coklat 🙂
Terimakasih NOra.

wedding gown cookies

gown02

gown01

dah agak lama juga beli cutter bentuk gown ni 🙂 tak pernah guna pun:)
buat cookies ni pun mau dekat sebulan kot 😦
malas nak upload kat blog, sebabnya gambar tu sebenarnya tak cantik sangat. ada shadow kat sebelah tu. main snap jer.
cookies ni pun masih tahap belajar lagi 🙂 tak de idea macam mana nak lukis 🙂

ade lagi cookies yg belum di deco, nak carik idea lain pulak 🙂