Monthly Archives: June 2010

Anniversary cup cake

anniversary cc

ANniversary cupcake untuk Nora & Syed,
Happy anniversary ye, lupa nak cakap masa jumpa tu ๐Ÿ™‚
Nora nak cup cakes yg romantic, macam ni je yg saya boleh buat ๐Ÿ™‚ Roses in purple ,light pink .yang ni cake dia perisa kopi ๐Ÿ™‚
SElain cupcakes untuk anniversary,nora ada juga menempah cupcake chelsea untuk suami ๐Ÿ™‚
dengan image chelsea,perisa coklat.

alhamdulillah Nora dan semua yg hadir majlis tu berpuas hati dg cup cake ni(ni Nora yg cakap ye, bukan saya ๐Ÿ™‚

Berbanyak terimakasih kepada Nora dan suami,kerana sudi order cup cakes ni. Terimaksih daun keladi ๐Ÿ™‚ Happy Anniversay ๐Ÿ™‚

Advertisements

Chelsea cup cake

chelsea theme

Cup cake logo chelsea , di order Nora untuk suami tercinta Aceed ๐Ÿ™‚
Cup cake ni perisa coklat ๐Ÿ™‚
Terimakasih NOra.

wedding gown cookies

gown02

gown01

dah agak lama juga beli cutter bentuk gown ni ๐Ÿ™‚ tak pernah guna pun:)
buat cookies ni pun mau dekat sebulan kot ๐Ÿ˜ฆ
malas nak upload kat blog, sebabnya gambar tu sebenarnya tak cantik sangat. ada shadow kat sebelah tu. main snap jer.
cookies ni pun masih tahap belajar lagi ๐Ÿ™‚ tak de idea macam mana nak lukis ๐Ÿ™‚

ade lagi cookies yg belum di deco, nak carik idea lain pulak ๐Ÿ™‚