Monthly Archives: July 2010

Princess Cup cake

princess02

princess01

Advertisements

Black Forest

black forest

black forest

Black Forest Cake, 3 layer chocolate sponge cake .cover whipping cream.

Princess’s cookies stick

cookiesstick

Cookies stick gambar Princess ni di order Puan Rosina dari Sepang sempena besday cucu beliau 🙂 So nak kena hantar via poslaju. Harapnya selamat cookies tu. (harap macam tu,since take de komplain ‘kerosakan’ cookies tu..he.he..)

terimakasih puan Rosina 🙂

Dragon Ball Cake

db02

db01

Cake 2 tingkat dg figurin Dragon Ball, Songohan dan Songoten. Harap2 nya ada iras2 gohan dan goten:) Cake ni di order Puan Gee untuk anak2 beliau Irfan & Izzan.Harap berpuas hati dg cake ni, maaf bila ade apa2 yg tak berkenan ye.

Berbanyak terimakasih pada Puan Gee sekeluarga 🙂

Mc Queen Car

mcqueen01

mcqueen02

mcqueen03

Teruja sangat-sangat masa buat cake ni….he..he..
dah lama teringin nak buat, tangguh..tangguh..finally 🙂
sayang nak potong kan…just pandang je..tak jemu2..gerammmm…..

Red White theme Cup cakes

imranscc02-vert

Cup cakes tema red & white, di tempah Nur. Nur ni dulu pernah order Number 1 cake for Abqari, her son :).Dia cakap design ikut je. so macam ni lah yg mampu saya buat .
Terimakasih NUr kerana sudi order dg saya lagi 🙂

Thank you ..Thank you 🙂

Happy 1st bday Aryan

aryan01

aryan02

This cake was for Aryan’s 1st bday. ordered by Haneeta 🙂
She sent me some Aryan’s fav aeroplane :)and I tried my best to make the fondant figure. It turned OK, I think..he.he..

Thank you so much and happy birthday Aryan 🙂