Monthly Archives: December 2010

MIckey Minnie head shape Cake

jia 2 year

jia002-vert

Ni order yang ke dua daripada Shikin, jia’s mom 🙂
last year she ordered a cake with jia’s pic on it (edible image).alhamdulillah this year, she still asked me to make a birthday cake for jia’s 2nd bday party.

Cake bentuk kepala mickey,tapi tak nak hitam, ade edible image upin& ipin, gambar jia. So jadi macam ni..alhamdulillah selesai semuanya,sebelum cuti hari tu.
Maaf pic baru di posting 🙂

Thank you so much shikin. Alhamdulillah semua orang suke dg cake tu 🙂
terimakasih shikin sekeluarga 🙂

Advertisements

cookies stick

cookies

cookies stick order daripada Puan Daliana Klang,
alhamdulillah sudah order ye 🙂
maaf gambar tak focus,hari tu snap 3 kali…tiga2 nya tak focus…ooooo 😦

terimakasih …

Lady bugs on No 1 Cake for Dhiya :)

dhiya red lady bug

dhiya red ladybug

Hola..lady bug cake again ..he.he..
Di tempah Darwin sempena hari jadi her beloved daughter Dhiya .ada juga 50 biji cup cakes ade figurin ladybug kat atas tu 🙂
Alhamdulillah Darwin sekeluarga sangat berpuas hati dg cake ni. Terimakasih Darwin.
Selamat Hari Jadi Dhiya 🙂

Cupcakes Lady bug for Dhiya

ladybug cupcakes

ladybug cupcakes

50 pcs cupcakes vanilla and chocolate flavor ordered by Darwin. simple swirl with a red lady bug figure on top 🙂

THank you very much darwin 🙂

Spiderman cake for ALif

alif

spiderman for alif

Cake spiderman untuk birthday Alif yang ke 5. ditempah PUan Suzie.
Terimakasih 🙂

Pink lady bird for Rania

pink lady bird

lady bird

Cake angka 1 tema pink, atas cake ade Lady bird or lady bug..mana satu yg betul ye..he.he.

ape-ape je lah. Cake ni untuk Rania Radziah,di tempah Rozana.Many thank to Rozana and Family,and thanks for the goodie bag..cantik memo clip tu 🙂

NUmber 1 cake for ANIQ

aniq cake

aniq01

Cake angka 1 untuk Aniq 🙂 diorder Puan NOor dari Putrajaya.

terimakasih 🙂

Syahmi & Pixar

syahmipixar

Cake untuk hari jadi Syahmi yg ke 5. di order Fariza.
edible image gambar mcqueen merah tu. Selamat Hari Jadi SYAHMI,semuga menjadi anak soleh 🙂 amin
terimakasih kepada Fariza sekeluarga 🙂