Monthly Archives: May 2011

Red Velvet Cake

RVC

Terimakasih sudi order dg happyninie cakes 🙂

Princess Cookies

princesscookies

princess

Anis Birthday Cake

anis

anis

Birthday Cake untuk Nur Aqilah Farhanis ,putri Puan Maz Ita. nak kan warna-warna yang sweet,haap warna ni sesuai ye 🙂

Terimakasih Puan Maz sekluarga 🙂

Aleya 5th birthday

aleya

aleya

Aleya dah 5 tahun, Happy Birthday Aleya :), tahun lepas gambar Aleya dengan Princess 🙂
Tahun ni gambar Aleya dg Ana Muslim, Aleya bertudung cantiik 🙂 🙂
Mama dia nak deco macam ni :). Terimakasih Aisyah sekeluarga 🙂 🙂

No 1 garden theme cake

adam haziq

adam ahaziq

adam haziq

NUmber 1 cake for Adam & Haziq, ordered by Nurul. Thank you NUrul 🙂

Pocoyo No 1 Cake for Aleesya

pocoyo

pocoyo

Cake angka 1 dg figurin Pocoyo & Friends (Figurin anjing tukar kucing ):),
ditempah Aaina :)untuk NUr Aleesya Dania 🙂 Happy 1st bday ALeesya 🙂
Aaina Cake salut buttercream putih, border light pink 🙂
selain cake ni ade juga cookies stick letak edible image pocoyo friends 🙂

Terimakasih Aaina sekeluarga 🙂

Pocoyo&Friends Cookies

pocoyocookiesl

Pocoyo & Friends Cookies, untuk majlis Birthday Aleesya 🙂
terimakasih Aina 🙂

Juni & Barbies :)

juni barbie

junibarbie

Satu lagi kek untuk Juni :).Color Pink, ade gambar Barbies:)
yg ni untuk di bawa ke sekolah Juni. SEkeliling cake ade gambar barbie. Kat belakang tu 🙂 tak nampak 🙂

Thank you Fied 🙂

Simple Swirl Cup cake

cc02

cc01

Cup cake coklat, buttercream deco ‘simple swirl’. order Ai nee.
Terimaaksih Ai nee 🙂

Barbie Mariposa for Juni 5th birthday :)

mariposa2

mariposa1

Cake Barbie MAriposa untuk Juni Kamilia. Juni dah 5 tahun sekarang :)SEmoga menjadi anak solihah & pandai ye :). Dari bday Juni ke 2 tahun lagi Fied dah order kek dg happyninie. ALhamdulillah .
Berbanyak terimakasih kepada Fied sekeluarga,kerana masih setia dg happyninie cakes 🙂
Semuga ‘berkekalan’..he.he…murah rizqi Insya Allah..amin..amin..amin 🙂
Thank you 🙂