Monthly Archives: May 2011

Red Velvet Cake

RVC

Terimakasih sudi order dg happyninie cakes πŸ™‚

Advertisements

Princess Cookies

princesscookies

princess

Anis Birthday Cake

anis

anis

Birthday Cake untuk Nur Aqilah Farhanis ,putri Puan Maz Ita. nak kan warna-warna yang sweet,haap warna ni sesuai ye πŸ™‚

Terimakasih Puan Maz sekluarga πŸ™‚

Aleya 5th birthday

aleya

aleya

Aleya dah 5 tahun, Happy Birthday Aleya :), tahun lepas gambar Aleya dengan Princess πŸ™‚
Tahun ni gambar Aleya dg Ana Muslim, Aleya bertudung cantiik πŸ™‚ πŸ™‚
Mama dia nak deco macam ni :). Terimakasih Aisyah sekeluarga πŸ™‚ πŸ™‚

No 1 garden theme cake

adam haziq

adam ahaziq

adam haziq

NUmber 1 cake for Adam & Haziq, ordered by Nurul. Thank you NUrul πŸ™‚

Pocoyo No 1 Cake for Aleesya

pocoyo

pocoyo

Cake angka 1 dg figurin Pocoyo & Friends (Figurin anjing tukar kucing ):),
ditempah Aaina :)untuk NUr Aleesya Dania πŸ™‚ Happy 1st bday ALeesya πŸ™‚
Aaina Cake salut buttercream putih, border light pink πŸ™‚
selain cake ni ade juga cookies stick letak edible image pocoyo friends πŸ™‚

Terimakasih Aaina sekeluarga πŸ™‚

Pocoyo&Friends Cookies

pocoyocookiesl

Pocoyo & Friends Cookies, untuk majlis Birthday Aleesya πŸ™‚
terimakasih Aina πŸ™‚

Juni & Barbies :)

juni barbie

junibarbie

Satu lagi kek untuk Juni :).Color Pink, ade gambar Barbies:)
yg ni untuk di bawa ke sekolah Juni. SEkeliling cake ade gambar barbie. Kat belakang tu πŸ™‚ tak nampak πŸ™‚

Thank you Fied πŸ™‚

Simple Swirl Cup cake

cc02

cc01

Cup cake coklat, buttercream deco ‘simple swirl’. order Ai nee.
Terimaaksih Ai nee πŸ™‚

Barbie Mariposa for Juni 5th birthday :)

mariposa2

mariposa1

Cake Barbie MAriposa untuk Juni Kamilia. Juni dah 5 tahun sekarang :)SEmoga menjadi anak solihah & pandai ye :). Dari bday Juni ke 2 tahun lagi Fied dah order kek dg happyninie. ALhamdulillah .
Berbanyak terimakasih kepada Fied sekeluarga,kerana masih setia dg happyninie cakes πŸ™‚
Semuga ‘berkekalan’..he.he…murah rizqi Insya Allah..amin..amin..amin πŸ™‚
Thank you πŸ™‚