Monthly Archives: June 2011

LIVERPOOL Cake

liverpool

liverpool

Disebalik Cake ni ada ‘seribu satu ceritera’.Biarlah saya sahaja yg tahu. Idea Cake ni diambil dari Internet,saya rubah sikit je.
Terimakasih kerana dg ‘order’ ni saya jadi tahu bahawa kepercayaan tidak dimiliki semua orang 🙂
Thank you very much 🙂

Advertisements

Chocolate cake

kekcoklat

Kek coklat,coating coklat cair. yuhuuu…sori kalau tak kemas sangat ye 🙂
janji sedap kan..he.he.

Oreo salut coklat

coklatoreo

biskut oreo salut coklat, ni guna acuan coklat seri ‘sport’ . cubaan pertama tak cantik sangat..he.he..susah juga nak main-main dg coklat ni 🙂

Mcqueen Cookies on stick for Irfan

irfan cookies stick

50 pcs cookies on stick was delivered by Pos Laju to Temerloh Pahang. ALhamdulillah 🙂
Order ni sebenarnya dah 8 hb tu, baru upload sekarang .Terimakasih kepada pUan Linda kerana sudi snap dan hantar gambar cookies ni.
masa dah packing tu saya terlupa pulak nak snap 😦
Cookies ni sempena Bufday Irfan ke 1 tahun 🙂

terimakasih Puan Linda sekeluarga.

Father’s day Cup Cakes

cupcake

cupcake

Special red & white theme cup cakes on Father’s day celebration. also ordered by Puan Jastina for her dearest husband. Thank you so much Puan Jastina & Family 🙂

Stroller cookies for Marsya

stroller cookies

Stroller cookies

100 pcs Cookies ‘stroller’ ditempah Puan Jastina sempena Aqiqah baby girl Marsya.
terimakasih 🙂

Aqiqah Cake for Marsya

Marsya

Marsya

Aqiqah cake untuk baby girl Puan Jastina ‘Marsya’ :)Cake ni based dia red velvet Cake (RVC)
Alhamdulillah repeat order dari Puan Jastina. Dulu pernah order Thomas& friends cake untuk birthday abang Marsya Mikaeil 🙂 Cake ni nak color soft pink dan purple. tapi purple tu dah jadi lain sikit bila jadi gambar .

terimakasih puan Jastina

Spiderman Cake for Oumar Danial

oumar

oumar

Cake Spiderman , di tempah Puan Laily, alhamdulillah ini repeat order ye. masa dulu Oumar 2 tahun ada juga menempah cake bentuk angka 2 . SEkarang OUmar dah pun 4 tahun. Terimakasih Puan Laily sekeluarga 🙂

Barbie Mariposa for Qaseh

Mariposa

Mariposa

This is the 3rd time I made Barbie Mariposa Cake 🙂 Thanks again to Andrea, I adore your creations 🙂

Cake ni di order Nina dari Ampang , untuk b day girl QASEH. Terimakasih Nina, and Happy birthday Qaseh.

Mc Queen Cupcakes

mcqueencc

mcqueeennns

Mc Queen Cupcakes ,base cake RVC (red Velvet Cake)