Category Archives: Barbie Cake

Barbie Cake for Adriana Natasya 3rd Bday :)

barbietasya

barbieTasya

Happy 3rd Bday Tasya. semoga menjadi anak pandai dan solihah. ALhamdulillah repeat order yg ke 3 kalinya dari Za ,mama Tasya. since tasya 1 year old :-).
berbanyak terimakasih kerana tetap menyokong Happyninie Cakes. SEmoga berpuas hati dg kek ni ye. Murah reeki amiin..amin 🙂

Barbie Mariposa for Juni 5th birthday :)

mariposa2

mariposa1

Cake Barbie MAriposa untuk Juni Kamilia. Juni dah 5 tahun sekarang :)SEmoga menjadi anak solihah & pandai ye :). Dari bday Juni ke 2 tahun lagi Fied dah order kek dg happyninie. ALhamdulillah .
Berbanyak terimakasih kepada Fied sekeluarga,kerana masih setia dg happyninie cakes 🙂
Semuga ‘berkekalan’..he.he…murah rizqi Insya Allah..amin..amin..amin 🙂
Thank you 🙂

Barbie Cake for Karlina

barbie for karlina

barbie for karlina

Barbie for Karlina

Alhamdulillah repeat order lagi dari puan Qastina ,Taman desa 🙂
Ada beberapa kali Puan Qastina order cake sempena birthday untuk KARL,Kali ni beliau order lagi untuk Karlina her daughter, hari jadi ke 3 tahun 🙂
happy Birthday Karlina

Terimakasih Puan Qastina sekeluarga .

My 1st Barbie Cake

Jangan gelakkan gambar barbie saye ni ye…
Gambar tu tak berapa clear, maklumlah gambar tu saya snap lagi dg camera HP. Saya confident je, nak posting gambar ni, sebabnye this is ‘my 1st Barbie cake’. So, ade jugaklah historical story di sebaliknya.

Ni Barbie cake khas untuk anak buah , sempena hari jadi dia. Saya buatkan Barbie cake dengan cupcakes. Cake tu brownies kukus dengan butter cake kukus.
Alhamdulillah, anak buah seronok, happy sangat-sangat, sebabnya belum ada lagi kawan2 die yang celebrate hari jadi guna Barbie cake ni. Kira dia the first lah….

Apapun, puas hati bila tengok anak buah seronok,happy. letih,lenguh tu rasa dah hilang. Happy Birthday Berlian…….