Category Archives: cake bertingkat

Minnie Mouse Cake for Khyra

minniemouse cake for khyra

MInnie mouse cake set for Khyra

Cake Bertingkat Minnie Mouse di tempah Iera, untuk Khyra 🙂
ada lagi cup cakes 25 biji tema minnie mouse juga.Merah,hitam ,putih.

terimakasih kepada iera sekeluarga.

Minnie mouse Birthday cake for Dhanya

Dhanya Bday Cake

Dhanya 1st Bday.minnie mouse tiered cake

Birthday Cake 3 tingkat Tema Minnie Mouse, di order Radha untuk Dhanya Anoushka 🙂
Happy 1st birthday Dhanya 🙂
Selain itu beliau juga ade order 150 pcs fancy cookies tema MInnie mouse juga.

Thank you so much for Radha and Family 🙂

Dora 2 tiered cake

dora02

dora 01

2 tiered Dora theme cake ni di order Mas from TTDI,untuk hari jadi Raja Zarith Sofea.
Idea asal dari Mas, pic from internet,saya buat je yang termampu, ade tambah sana-sini.tukar deco sikit-sikit 🙂
Final result macam ni ye..lebih kurang la ye:)

Terimakasih kepada Tuan punya idea/gambar.saya cuba cari nanti.

zoo theme cake for Adam

Zoo theme cake for Adam.look at at those cute birds up there…. 🙂
happy birthday.thank you very much

MInnie ‘polkadot’ for Tsya

MInnie polkadot with edible image for tsya 2nd bday.
Thank you Aza 🙂

Minnie Mouse Cake & Cupcakes

naylicake2

nayli01

cupcakeminnie

Stacking cake yg pertama kali saya buat :)Alhamdulillah selesai jugak 🙂

terimaksih benyak kepada einee kerana sudi order cake bertingkat ni. Ni order cake yg kedua,tahun lepas order kek angka 1 untuk nayli. sekarang ni Nayli dah 2 tahun 🙂 happy bday..semuga menjadi anak pandai,solihah:)

kek ni part yg paling susah adalah masa nak tampal big ribbon tu..hanya ALlah sahaja yg tahu, dan juga somene tu yg sabar sangat tolong saya ni :)..he..he..nasib baik dia tolong :). Tapi seronok kerana dapat menyiapkan kek ni, walaupun ada kekurangan sana-sini..minta maaf banyak2 lah ye.

mula-mula tu takut jugak nak delivery kek ni, tapi alhamdulillah sampai ke tangan einee dengan selamat.Thank you einee…

*idea cake ni daripada internet * thanks