Category Archives: cookies stick

No 1 Lady bird Cake for Uthaila

ladybird uthaila

ladybird uthaila

cookiesuthaila

Cake angka 1 dg Lady bird merah untuk Uthaila 🙂 dan cookies stick di order Lyz 🙂
Terimakasih untuk Lyz sekeluarga 🙂

Cookies stick angry Birds & ‘friends’ :-)

cookies stick

cookies stick

cookies stick angry birds, Ben 10, princess, Cars ordered by Evelyn.
Thank you so much 🙂

Fancy Cookies Stick

cookies01

cookies02

cookies stick untuk open house 🙂

Cookies Stick edible image Minnie Mouse

dhanya cookies

Dhanya Cookies

150 pcs Cookies stick for Dhanya 1st Birthday, ordered by Radha. Thank you very much Radha 🙂

Ariel & Ultraman Cookies on stick

cookies02

cookies01

Fancy Cookies stick gambar dg Edible image Ariel the mermaid dan Ultraman, di tempah LYnn. Terimakasih kepada Lynn sekeluarga.ALhamdulillah

Mcqueen Cookies on stick for Irfan

irfan cookies stick

50 pcs cookies on stick was delivered by Pos Laju to Temerloh Pahang. ALhamdulillah 🙂
Order ni sebenarnya dah 8 hb tu, baru upload sekarang .Terimakasih kepada pUan Linda kerana sudi snap dan hantar gambar cookies ni.
masa dah packing tu saya terlupa pulak nak snap 😦
Cookies ni sempena Bufday Irfan ke 1 tahun 🙂

terimakasih Puan Linda sekeluarga.

Pocoyo&Friends Cookies

pocoyocookiesl

Pocoyo & Friends Cookies, untuk majlis Birthday Aleesya 🙂
terimakasih Aina 🙂

Mc queen cookies

cookies mcqueen edible image

cookies mcqueen

Mcqueen lagi dan lagi :), yang ni Mcqueen cookies stick, di order dina, terimakaish Dina.ALhamdulillah 🙂

cookies stick

cookies

cookies stick order daripada Puan Daliana Klang,
alhamdulillah sudah order ye 🙂
maaf gambar tak focus,hari tu snap 3 kali…tiga2 nya tak focus…ooooo 😦

terimakasih …

Princess & friends cookies stick

cookiesstick

80 pcs cookies stick ordered by Fariza .Letak edible image kat atas tu. ade princess, ben 10, chuggington, barbie, spongebob, mickey minnie.
Thank you. maaf tak guna ice cream stick, dah puas cari ,memang takde. Maaf ye.