Category Archives: cupcakes

Cup cakes doa selamat

cup3

cup2

cup1

gambar antara 150 pcs Cup cake pelbagai perisa yang di tempah puan Suzana sempena doa selamat anak lelaki beliau. Terimakasih puan Suzana kerana order lagi:)

Advertisements

Princess Cup cake

princess02

princess01

Red White theme Cup cakes

imranscc02-vert

Cup cakes tema red & white, di tempah Nur. Nur ni dulu pernah order Number 1 cake for Abqari, her son :).Dia cakap design ikut je. so macam ni lah yg mampu saya buat .
Terimakasih NUr kerana sudi order dg saya lagi 🙂

Thank you ..Thank you 🙂

Anniversary cup cake

anniversary cc

ANniversary cupcake untuk Nora & Syed,
Happy anniversary ye, lupa nak cakap masa jumpa tu 🙂
Nora nak cup cakes yg romantic, macam ni je yg saya boleh buat 🙂 Roses in purple ,light pink .yang ni cake dia perisa kopi 🙂
SElain cupcakes untuk anniversary,nora ada juga menempah cupcake chelsea untuk suami 🙂
dengan image chelsea,perisa coklat.

alhamdulillah Nora dan semua yg hadir majlis tu berpuas hati dg cup cake ni(ni Nora yg cakap ye, bukan saya 🙂

Berbanyak terimakasih kepada Nora dan suami,kerana sudi order cup cakes ni. Terimaksih daun keladi 🙂 Happy Anniversay 🙂

Chelsea cup cake

chelsea theme

Cup cake logo chelsea , di order Nora untuk suami tercinta Aceed 🙂
Cup cake ni perisa coklat 🙂
Terimakasih NOra.

Cupcake : Flower

flower cup cake

cup cake flower

Cup cake : Swirl

swirl cup cake

swirl cup cake

Cup cake hantaran 2

mawarcinta

mawarcinta

Ni lah yg cupcake buttercream tu, design tak kesah so, jadik macam ni, harap berpuas hati :).terimakasih

Cup cake hantaran 1

fondantcc02

fondantcc01

sebahagian dari 25 cup cake fondant.

ada lagi 25 cup cake dari BUttercream.

terimakasih

zoo cup cakes

jungle /zoo cupcake

jungle/zoo cupcake

zoo cup cakes for 1st bday :)….
look at them so cute…..if you can’t figure out what are they.let me tell you
eeyore , tiger :), cute pink bear, kitten, monkey, lion,elephant.

thank you…