Category Archives: edible image

Anis Birthday Cake

anis

anis

Birthday Cake untuk Nur Aqilah Farhanis ,putri Puan Maz Ita. nak kan warna-warna yang sweet,haap warna ni sesuai ye πŸ™‚

Terimakasih Puan Maz sekluarga πŸ™‚

Advertisements

Aleya 5th birthday

aleya

aleya

Aleya dah 5 tahun, Happy Birthday Aleya :), tahun lepas gambar Aleya dengan Princess πŸ™‚
Tahun ni gambar Aleya dg Ana Muslim, Aleya bertudung cantiik πŸ™‚ πŸ™‚
Mama dia nak deco macam ni :). Terimakasih Aisyah sekeluarga πŸ™‚ πŸ™‚

Juni & Barbies :)

juni barbie

junibarbie

Satu lagi kek untuk Juni :).Color Pink, ade gambar Barbies:)
yg ni untuk di bawa ke sekolah Juni. SEkeliling cake ade gambar barbie. Kat belakang tu πŸ™‚ tak nampak πŸ™‚

Thank you Fied πŸ™‚

Syahmi & Pixar

syahmipixar

Cake untuk hari jadi Syahmi yg ke 5. di order Fariza.
edible image gambar mcqueen merah tu. Selamat Hari Jadi SYAHMI,semuga menjadi anak soleh πŸ™‚ amin
terimakasih kepada Fariza sekeluarga πŸ™‚

Princess Yasmin Birthday Cake

yasmin cake

yasmin princesse

Princess theme birthday Cake,using edible image, ordered by Puan Zainab. Thank you Puan Zainab and Happy Birthday dear Yasmin πŸ™‚

Yasmin cookies

cookies stick

25 pcs cookies ordered by Puan Zainab along with Princess birthday cake πŸ™‚
Thank you πŸ™‚

cookies gift

cookies gift

ALhamdulillah repeat order daripada Puan Fariza. 150 cookies with edible image.

terimakasih

Danial 1st birthday Cake

danial cake

1st birthday cake for Danial. Happy BIrthday Danial.Thomas edible image. ditempah Puan Mimi. selain cake puan mimi juga ade order 2 kotak fancy cookies. terimakasih πŸ™‚

Wedding ANniversary cake

wedding anniversay

wedding anniversary

Repeat order from Puan Nora, Wedding Anniversary cake. theme color light pink, purple with roses from fondant.

Thank you Puan Nora πŸ™‚

Happy Birthday Adriana Natasya

adriana

Cake ni untuk adik Adriana, yang ni repeat order daripada syafinaz.dulu order cake untuk bday anak dia,yg ni untuk anak buah dia pulak:) terimakasih syafinaz