Category Archives: Fancy cookies

Red Velvet Cup cakes & Cookies

Red Velvet Cupcakes

Red Velvet Cupcakes & Fancy cookies macam-macam cartoon 🙂 order dari Fariza.
Thank you so much Fariza sekeluarga 🙂

Advertisements

Fancy Cookies Stick

cookies01

cookies02

cookies stick untuk open house 🙂

Mcqueen Cookies on stick for Irfan

irfan cookies stick

50 pcs cookies on stick was delivered by Pos Laju to Temerloh Pahang. ALhamdulillah 🙂
Order ni sebenarnya dah 8 hb tu, baru upload sekarang .Terimakasih kepada pUan Linda kerana sudi snap dan hantar gambar cookies ni.
masa dah packing tu saya terlupa pulak nak snap 😦
Cookies ni sempena Bufday Irfan ke 1 tahun 🙂

terimakasih Puan Linda sekeluarga.

Stroller cookies for Marsya

stroller cookies

Stroller cookies

100 pcs Cookies ‘stroller’ ditempah Puan Jastina sempena Aqiqah baby girl Marsya.
terimakasih 🙂

Princess Cookies

princesscookies

princess

Fancy cookies & Cookies gift

dziyad

dziyad

150 pcs Cookies gift edible image dan sekotak fancy cookies, untuk majlis aqiqah & cukur jambul dziyad.
Thank you very much yee..puan Tina dan Family, dah order cake dan cookies ni 🙂

Alphabet Cookies / Nama

cookiesnama

Baby Theme fancy cookies :)

babytheme

macam-macam cookies bertema baby, boleh buat hadiah cukur jambul ,aqiqah,kenduri kesyukuran dll.

fancy cookies

cookies

fancy cookies di order puan Hana dari sungai besi.
terimakasih 🙂

cookies stick

cookies

cookies stick order daripada Puan Daliana Klang,
alhamdulillah sudah order ye 🙂
maaf gambar tak focus,hari tu snap 3 kali…tiga2 nya tak focus…ooooo 😦

terimakasih …