Category Archives: fondant

Baby Shower Cake

babyshower cake

babyshower cake

BABYSHOWER cake

Baby shower cake ordered by Usha from Damansara.
Thank you so much to Usha and family 🙂

Advertisements

Cake Hantaran bertunang White & brown Roses

hantaran bertunang

hantaran bertunang

Cake hantaran bertunang ni di tempah Laila, design cake daripada Laila.
I think it was taken from the internet.thank you to the owner of the original design/idea 🙂

credit to ‘Marks & Spencer’ engagement cake design 🙂

terimakasih kepada Laila sekeluarga.

Angry birds Rio for Putri :)

angry birds rio for putri

angry birds rio for putri

Angry Birds Rio for Putri 2nd Bday.ordered by Erika from Melaka 🙂
Thank you so much Erika & Family 🙂

Angry Birds Birthday Cake

angrybirds

angrybird

Birthday Cake tema Angry birds 🙂
Thank you 🙂

LIVERPOOL Cake

liverpool

liverpool

Disebalik Cake ni ada ‘seribu satu ceritera’.Biarlah saya sahaja yg tahu. Idea Cake ni diambil dari Internet,saya rubah sikit je.
Terimakasih kerana dg ‘order’ ni saya jadi tahu bahawa kepercayaan tidak dimiliki semua orang 🙂
Thank you very much 🙂

Ultraman & Ben10

ben1002

ben1004

Birthday cake untuk Harith & Hazeem, kembar ni 🙂
ditempah Hana dari Sungai besi.Harith suka Ultraman, Hazeem pulak Ben 10.
Hana ade bagi sample gambar ben10 tu dari internet. saya cuba buat yg terbaik.lain tangan .lain hasil 🙂
terimakasih kepada yg punya pic, kalau tak silap Rawie bakery :)CMIIW.

selain cake hana ade order fancy cookies tapi lupa sanp 😦

APpaun ..alhamdulillah & terimakasih kerana kepercayaan yg di berikan selama ini kepada Happyninie Cakes 🙂

Pocoyo& friends

pocoyo02\

pocoyo01

Cake pocoyo& friends, untuk Dara yg menyambut hari jadinya ke 2 🙂
Terimakasih kepada Ria :)harap suka dg kek ini ya …

Cupcake ‘Lady stuffs’ in red :)

cupcake

cupcake

cupcake

This one was also belongs to Puan Nora,together with the anniversary cake. 25 pcs cup cakes with ‘lady stuffs’3d made of fondant and a lady figure in pink 🙂
red as the theme color 🙂

Thank you so much 🙂

Dragon Ball Cake

db02

db01

Cake 2 tingkat dg figurin Dragon Ball, Songohan dan Songoten. Harap2 nya ada iras2 gohan dan goten:) Cake ni di order Puan Gee untuk anak2 beliau Irfan & Izzan.Harap berpuas hati dg cake ni, maaf bila ade apa2 yg tak berkenan ye.

Berbanyak terimakasih pada Puan Gee sekeluarga 🙂

Mc Queen Car

mcqueen01

mcqueen02

mcqueen03

Teruja sangat-sangat masa buat cake ni….he..he..
dah lama teringin nak buat, tangguh..tangguh..finally 🙂
sayang nak potong kan…just pandang je..tak jemu2..gerammmm…..