Category Archives: Occasional Cake

DeepaRaya Cake&Cupcake

deeparaya ICI

Cake sempena Majlis Sua Rasa – DeepaRaya ICI. Choc moist cake with edible image.

'recycle' cup cake

Cup cakes with ‘Recycle’ theme, using edible image. Actually semua ada 20 cups, tapi ni je yg sempat snap 🙂

terimakasih 🙂

Advertisements

Cake tanda ‘Terima Kasih’

thank you cake

2 buah cake sebagai tanda terimakasih, kat dalam tu chocolate moist cake, ada cherry kat atas tu..pas tu bubuh hirisan coklat..hmmm..yummmy…..
di deco ala-ala Black Forest gitu..he..he.. apa komen..sedaaaappp..laaaa…

Reunion Cake

Cake untuk majlis Reunion SRP di order oleh customer setia Fied.Fied nakkan theme color merah dan hitam, so macam ni lah jadinya,harap sesuai dg keinginan.

Terimakasih Fied kerana sentiasa menyokong saya 🙂 Semuga berkenan 🙂