Category Archives: testimony

Number 1 cake Nur Maisarah

nurmaisarah

Cake angka 1 yang ke sekian kalinya, untuk Nurmaisarah yang comel 🙂 di tempah Puan Rabiatul. Nak color Biru turqoise ala-ala baju kahwin Khai dan Rosma 🙂 he..he..

Harap sesuai warna ni ye….komen dia via SMS ” Terimakasih ye utk kek 2.Cantik sgt.semua family sy puas hati..lain kali boleh order lg…..”

Terimakasih banyak kepada Puan Rabiatul sekeluarga, harap sekarang dah sihat ye 🙂

Advertisements

Happy Birthday Rayyan



Birthday cake untuk Rayyan Rizwan, di order oleh Ana dari Cheras. Ana is zai’s sister.Dia orang married at the same time,so anak dia pun sama2 meraikan hari jadi yang ke 1 tahun ni..Congrats lah to both of you…

Ana also ordered 3 boxes of fancy cookies with initial ‘R’ & ‘1’ on each cookie.

here’s an sms from Ana, I received this morning :
“salam kak.Terimakasih byk2.kek tu sedap sgt.Cookies pn comel.Semua org tanya tempat kat mana.Mmg sedap.Kami happy sesgt! “

Thank you so much Ana, Happy birthday to Rayyan.

NAQIB birthday Cake


birthday boy..

Hmmm…Cake angka satu lagi….
Cake ni untuk hari jadi NAQIB, on April 5, di order oleh Rozaini dari cheras. sampai 2 kali zai sms hanya untuk hantar ‘compliments & very good comments’ about the cake both the decoration and the taste of the cake it self.
ALhamdulillah zai & her family were very happy and satisfied with the cake. Nak tau apa komen ikhlas daripada zai & family???..tunggu ye….

Bukan apa,just nak kena tunggu zai ‘approve’ to publish her sms or email compliments. Tak nak main posting jer 🙂

Thanks a lot zai….semoga Naqib menjadi anak yang soleh, dan menjadi kebanggaan parents die 🙂

Ok, ni die sms from zai,sms ni ori tak de tokok tambah :

* Akak,tq sgt2!cantik gile kek tu.akak dah snap gmbr kek tu?kalau x,nti zai send kt email akak..pastu publish kt blog akak.. 🙂

* Kak, all the family member ckp cntk sgt kek tu..sdp btl..zai dpt rasa septg je…

yang ni pulak emel dari pada zai :

salam akak,
firstly,thanks for the beautiful cake….memang cantik sesangat n sedap giler…husband zai yang choosy pun suka n kata next time boleh tempah lagi very affordable katanya….tapi, kiteorang sayang giler nak potong esp…kat gambar,,…so kakak zai angkat gambar tu…kiteorang simpan dalam peti ais…suami zai pun x gamak nak makan ‘anak’ dia…he he he…
thanks again from the bottom of my heart…

Birthday cake for Nayli



<a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}"

Cake angka 1 special order daripada EIN untuk anak dia NAYLI. Selamat Hari jadi, Semuga menjadi anak yang sholihah. amin. Terimakasih daun keladi 🙂

Dapat email dari Ein (dah dapat keizinan untuk publish kat blog)

Nani…

time kasih bebanyak cake tu…

Suka sgt n sangat berpuas ati…

Design dia sangat cantek n sedap la…

Semua org puji n tanya beli kat mana…

Nanti next time kalo nak order cake nak order ngan Nani lg la…

Tq so much



From:

Einne n family

Thanks atas komen ikhlas daripada Ein & Family.