wedding gown cookies

gown02

gown01

dah agak lama juga beli cutter bentuk gown ni 🙂 tak pernah guna pun:)
buat cookies ni pun mau dekat sebulan kot 😦
malas nak upload kat blog, sebabnya gambar tu sebenarnya tak cantik sangat. ada shadow kat sebelah tu. main snap jer.
cookies ni pun masih tahap belajar lagi 🙂 tak de idea macam mana nak lukis 🙂

ade lagi cookies yg belum di deco, nak carik idea lain pulak 🙂

Advertisements

About happyninie cakes

Online Home made cakes. Subang Jaya selangor Malaysia

Posted on June 16, 2010, in cookies. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: